fbpx

Kozji sir sa čilijem 250 gr

750 KM

Narudžbe možete izvršiti svakim danom, a isporuka se vrši utorkom i subotom za područje grada Tuzle, Živinica i općine Lukavac. Isporuke za Srebrenik i Brčko su četvtkom (isporuke se realizuju svaki drugi četvrtak). Proizvode pakujemo u papirne vrećice i dostavljamo na Vašu adresu.
Šifra: 90051019 Kategorija: Šifra: 6576

Opis

*Težina sira može varirati.

Poštujući principe organske proizvodnje na farmi se svakodnevno proizvodi više vrsta najukusnijih kozjih sireva. Proizvodnja se vrši na takav način da obrađeno mlijeko zadrži sva korisna svojstva, koji su prisutni i u konačnom proizvodu – siru.

Kozji sir je namirnica koju odlikuje visoka nutritivna vrijednost i ljekovitost. Proteini, vitamini i zdrava masnoća koji se nalaze u kozjem siru  razlog su zašto da kozji sir koristimo kao lijek.

Zbog visokog sadržaja proteina preporučuje se u trudnoći, sportistima i osobama koje su često izložene većim fizičkim naporima.

Za ljubitelje pikantijih ukusa, proizveli smo i kozji sir sa dodatkom čilija koji se proizvodi od punomasnog kozjeg mlijeka, sirila, soli, te čilija koji predstavlja vrhunsku delikatesu.

Osim zdravstvenih svojstava kako sira, tako i čilija, kombinacija predstavlja vrhunsku delikatesu koja će oduševiti sve ljubitelje pikantnijih sireva.

Pakovanje od 250 grama.