fbpx

Proizvodnja proizvoda u skladu sa principima organske proizvodnje!

Korpa: 0 art. - 0.00 KM 0
Način i vrijeme i isporuke

Dostava i naručivanje

Farma Milo Selo u ponudi ima veliki izbor kozjih proizvoda, u organskom režimu uzgojenog povrć, kao i voća i voćnih prerađevina.

Dostava na kućnu adresu

Trenutno dostave na kućnu adresu radimo samo za Lukavac, Tuzlu, Živinice, Gračanicu i Srebrenik. Narudžbe možte izvršiti svakim danom, a isporuka na kućnu adresu se vrši utorkom za gradove Tuzla, Živinice i Lukavac. Isporuke za Gračanicu i Srebrenik su četvtkom (isporuke se realizuju svaki drugi četvrtak). Subotom samo Lukavac i Tuzla. Proizvode pakujemo u papirne vrećice i dostavljamo na Vašu adresu.

Za gradove u koje ne vršimo dostave na kućne adrese proizvode možete pronaći na nekom od prodajnih mjesta.

Ukoliko naša dostava ne pokriva Vaš grad ili niste blizu nekom od prodajnih mjesta u kojima imamo naše proizvode moguća je i dostava brzom poštom ali je uvjetovana vrstom proizvoda koji želite kupite (cijena poštarine je druga). Za dodatne informacije pozovite na 061 175 258.

Naručivanje

Kupac naručuje proizvod ili proizvode putem elektronskog obrasca narudžbe. Kupcem se smatra svaka osoba koja elektronski naruči barem jedan proizvod, popuni tražene podatke i pošalje narudžbu.

Sve cijene izražene su u Konvertibilnim markama, s PDV-om.

Roba se naručuje elektronskim oblikom, pritiskom na određeni proizvod te spremanjem istog u korpu. Roba se smatra naručenom u trenutku kada kupac
odabere te potvrdi način plaćanja.

Uslovi dostave

Naručeni proizvodi pakiraju se na način da tokom uobičajene manipulacije ne budu oštećeni. Prilikom preuzimanja kupac je dužan provjeriti stanje pošiljke te u slučaju oštećenja odmah reklamirati proizvod dostavljaču.

Ako kupac ne primi robu, ili obavijest o isporuci, nakon što je poslana, u očekivanom vremenu, kupac ima pravo o tome obavijestiti trgovca kako bi se preduzele radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se poslala zamjenska pošiljka.

Ako kupac odbije primiti robu koju je naručio trgovac ima pravo tražiti od kupca nadoknadu svih troškova koji su vezani za isporuku.

Trgovac se obavezuje poslati pošiljku kupcu onoga trenutka kada zaprimi potvrdu kojom se odobrava online transakcija.

Dostava je besplatna za sve narudžbe iznad 25,00 KM, a za narudžbe u manjem iznosu dostava se naplaćuje 4,00 KM.