fbpx

Agroturizam

Prirodne ljepote farme, svjež zrak, prirodni izvori vode, životinje, idealni su za odmor od gradske buke, punjenje baterija, uživanje u ukusnim prirodnim namirnicama, kao i uživanju u čarima sela i prirode.

Rješavamo za Vas nedoumicu gdje provesti idealan dan sa porodicom, uživajući u pikniku, roštilju, vožnji bicikla, sportskim aktivnostima čistom zraku, suncu i svemu što nam priroda nesebično nudi.

Zaboravite na društvene mreže, računar, mobilni telefon i posvetite se najmilijima. Starijima i mlađima će dobro doći rekreacija i boravak na čistom zraku.

Pored šadrvana, stolova, uživati možete i u idealnom pikniku u okruženju koje ćete napraviti po Vašoj želji.

Druženja u prirodi su idealna i prilagodljiva za sve uzraste.

Team building, druženje organizacija i raznih grupa

Dan u prirodi je savršen vid team buildinga, pomaže u razbijanju barijera među zaposlenima, a u zabavnoj i opuštenoj atmosferi svi će napuniti svoje baterije, povezaće se međusobno što će rezultirati i razvojem komunikacije i kolegijalnosti među zaposlenicima.

Pored specifične ishrane, tradicionalnih gulaša, roštilja, povrća, za Vas organizujemo i revijalni dio shodno Vašim željama.
Sportska takmičenja, takmičenja u navlačenju konopca, gađanja meta, istraživanje farme – pronalazak blaga, aersoft borbe sa domišljatim nagradama kao i peharima za pobjedničke ekipe svakako da će uticati na raspoloženje i takmičarski duh svih takmičara.

Najviše koncentracije, najviše odmora i najviše zabave! Pored organizacije team buildinga na farmi je moguća i organizacija raznih vrsta edukacija i te ostalih poslovnih događaja, koji će zbog specifičnosti ambijenta biti potpuno drugačiji od uobičajenih poslovnih događaja koje organizujete za Vaše poslovne partnere.

Ako Vam ništa od gore navedenog nije interesantno, imate svoje ideje kako uljepšati boravak u prirodi, na raspolaganju smo da za Vas to organizujemo.

Druženja za mališane

Mlađi posjetioci – djeca predškolskog i školskog uzrasta kroz praktičnu nastavu mogu naučiti više o prirodi, životinjama, biljkama, vidjeti uživo procese na farmi, kao i opustiti se na sportskim terenima u sklopu izletišta, te raznim aktivnosti u prirodi koje organizujemo za Vas, a iste sami možete odabrati i kombinovati.

Sportska takmičenja mališana, igre pronalaženja blaga skrivenog na farmi, igre sa životinjama, tradicionalne igre kao što su igre skrivanja, puštanje zmajeva, paljenje logorske vatre, branje voća i povrća te samostalna priprema u ukusan obrok sađenje cvjeća, voća povrća, angažovanje mališana u prirodi, izrada instrumenata i igračaka od prirodnih materijala, učenje o reciklaži, pravljenju prirodnog komposta, sađenje drveća koje će svakom mališanu ostati kao dugoročni podsjetnik na boravak u prirodi, a i razlog za vraćanje u istu.

Na farmi organizujemo izlete za školarce i mališane iz predškolskih ustanova gdje uz specifičnu vršnjačku edukaciju o životu u prirodi, životinjama, zdravim obrocima sa farme (ili bez njih) mališani imaju pravu školicu u prirodi.

Ako ste barem jednom prisustvovali proslavama na selu, sigurno znate da su tamo proslave najveselije i najzanimljivije.
Svejedno što se slavi, na farmi je uvijek veselo. Za Vaše mališane organizujemo proslave rođendana, kao i drugih važnih događaja koji će im uz specifične igre, druženje sa životinjama svakako ostati u sjećanju.

Druženja u prirodi koja osim uživanja nudi i mnoge sadržaje koji će Vas odmaknuti od svakodnevnice su osim mališanima idelana i za starije.

Zaboravite na društvene mreže, računar, mobilni telefon i posvetite se najmilijima. Starijima i mlađima će dobro doći rekreacija i boravak na čistom zraku.