fbpx

Proizvodnja proizvoda u skladu sa principima organske proizvodnje!

Pravila za kupca i prodavca

Opšta pravila

Korisnici prihvataju korištenje sadržaja sajta www.miloselo.ba isključivo za sopstvenu upotrebu i na svoju odgovornost.

Korisnicima sajta www.miloselo.ba strogo je zabranjeno korištenje specijalizovanih programa (robota, crawlera) radi preuzimanja sadržaja sa sajta, kao i bilo kakvi aktovi u cilju onesposobljavanja sajta. Navedeno se smatra kršenjem pravila sajta i podložno je tužbi.

Imel d.o.o. polaže autorska prava na razne sadržaje koji se nalaze na sajtu www.miloselo.ba.
Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala ili sadržaja sa istog, bez dozvole vlasnika istih sadržaja, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Imel d.o.o. administrira ovaj sajt iz svojih ureda u Lukavcu (Bosna i Hercegovina). Imel d.o.o. ne može garantovati da su sadržaji na sajtu www.miloselo.ba zakoniti i prihvatljivi u drugim državama i na drugim lokacijama i kao takav ne snosi odgovornost za bilo koje kršenje istih zakona koje korisnici sajta mogu prouzrokovati. Ukoliko pristupite ovom sajtu a nalazite se izvan Bosne i Hercegovine to radite na sopstvenu odgovornost i inicijativu i kao takvi se smatrate odgovornim za poštovanje važećih lokalnih zakona za mjesto gdje se u tom trenutku nalazite.

Zabranjeno je slanje ili prenošenje, sa ovoga ili na ovaj sajt, bilo kakvih nezakonitih, opscenih, pornografskih, prijetećih, uvredljivih i sličnih materijala koji su u suprotnosti sa nekim zakonom.

Lični podaci koje preuzima sajt www.miloselo.ba u svrhu kupovanja proizvoda tretirane su u skladu sa našom politikom o privatnosti.

Ukoliko napustite web lokaciju www.miloselo.ba nekog linka to radite na vlastitu odgovornost i Imel d.o.o. ne snosi odgovornost za bilo kakve eventualne probleme sa kojima se možete susresti.

Imel d.o.o. se obavezuje da će naručene proizvode isporučiti u za to predviđenom/dogovorenom vremenskom roku ispravne i neoštećene.

Imel d.o.o. garantuje na porijeklo i kvalitet svih proizvoda koje prodaje i svih usluga koje pruža.
Imel d.o.o. ne snosi odgovornost za zloupotrebu i nelegalno korištenje usluga i proizvoda koje pruža.
Svi podaci o proizvodima i uslugama koji su navedeni na web sajtu www.miloselo.ba su čisto informativnog karaktera i Imel d.o.o. ne može garantovati na tačnost istih.

Lični podaci

Da bismo uspješno i kvalitetno obradili Vašu narudžbu potrebni su nam Vaše ime i prezime, adresa, e-mail i broj telefona. Zahvaljujući tim podacima Imel d.o.o. je u mogućnosti da vam isporuči narudžbu kao i da vas obavijesti o statusu iste. Imel d.o.o. se obavezuje da će čuvati privatnost svih naših kupaca. Imel d.o.o. prikuplja samo podatke koji su neophodni za uspješno poslovanje i kvalitetnu suradnju sa kupcima.

Izjava o privatnosti

Obavezujemo se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima / korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obaveza; informišemo kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo trgovcima kojima su ti podaci neophodni za obavljanje posla.

Svi naši poslodavci i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.