fbpx

Želite domaće voće i povrće na kućnom pragu? Evo kako!

Stiglo nam je ljeto, voće i povrće su nezaobilazni na svakoj trpezi.

Obzirom na to da je zdrava ishrana jako bitan faktor za jačanje imunog sistema, samim tim je i kvalitet iste jako bitan.

Domaće voće i povrće uzgojeno na tradicionalan način, bez pesticida, hemije pravo je bogatstvo koje bi nam svima trebalo biti dostupno.

Sam način uzgoja je najbitniji, jako je bitno da se prilikom uzgoja ne koriste razna hemijska sredstva koja su iako doprinose većem urodu, naizgled ljepšim proizvodima jako štetna za organizam.

Vodeći se idejom da Vam omogućimo zdravu ishranu, zdrave proizvode čak i kad niste u mogućnosti doći lično na farmu i sami izabrati i ubrati povrće, mi smo tu da ga dostavimo na Vaš kućni prag.

Trenutno pored domaćeg mlijeka i ostalih mliječnih proizvoda u ponudi imamo domaće paprike, krastavce, paradajz, kupus, tikvice, mladi krompir, patlidžan, borovnice i ribizle.

Vaše proizvode (kako povrće i voće, tako i mliječne proizvode) možete naručiti jednostavno popunjavanjem forme na web stranici, pozivom na naš kontakt broj 061 175 258 ili kratkom porukicom.

Vaše narudžbe će čim prije biti isporučene da naznačenu adresu, a isporuke za Lukavac, Tuzlu i Živinice su utorkom i subotom.

Isporuke za Srebrenik i Brčko su svaki drugi četvrtak.

Ako već Vi ne možete na selo po sedmičnu dozu vitamina, tu smo mi za Vas, vitamine donosimo na Vaš prag.