fbpx

Sirup od jagode

8.80 KM

Nema na zalihi

Šifra: 90102020 Kategorija: Šifra: 10344

Opis

Pijenje soka od jagoda jedan je od načina da se iskoriste blagodati jagoda. Kao hranjive sastojke u voću, sok od jagode sadrži vitamin C, folate, kalij, magnezij, željezo, antioksidanse koji su vrlo dobri za zdravlje.

Razne zdravstvene prednosti soka od jagoda uključuju održavanje zdravog srca, kože i očiju, kao i smanjenje rizika od raka. Kako bi blagodati bile optimalne, konzumirajte sok od jagode bez konzervansa, aroma i umjetnih zaslađivača.

Redovita konzumacija soka od voća i jagoda može vaše srce učiniti zdravijim. Ova navika također može smanjiti rizik od visokog krvnog tlaka, povišenog kolesterola i upale krvnih žila, što može dovesti do bolesti srca i moždanog udara. Ova se korist postiže zahvaljujući sadržaju antioksidansa u antocijanima i kaliju u jagodama.

Jagode sadrže vitamin C i elaginsku kiselinu koji su dobri za zdravlje kože, posebno za sprečavanje preranog starenja. Oba sastojka sposobna su boriti se protiv slobodnih radikala koji mogu oštetiti tkivo kolagena. Ako je kolagen oštećen, na koži će se pojaviti sitne crte.