fbpx

Polutvrdi kozji sir – kriška 250 gr

630 KM

Narudžbe možete izvršiti svakim danom, a isporuka se vrši utorkom i subotom za područje grada Tuzle, Živinica i općine Lukavac. Isporuke za Srebrenik i Brčko su četvtkom (isporuke se realizuju svaki drugi četvrtak). Proizvode pakujemo u papirne vrećice i dostavljamo na Vašu adresu.
Šifra: 90051022 Kategorija: Šifra: 6518

Opis

*Težina sira može varirati.

 Proizvodnja sireva se vrši na takav način da obrađeno mlijeko zadrži sva korisna svojstva, koji su prisutni i u konačnom proizvodu – siru.

Svi sirevi sa farme su sirevi od čistog kozjeg mlijeka. Sirevi su prirodni, te ne sadržavaju bilo kakve aditive ili dodatke hrani, baš kao što se oduvijek tradicionalno  proizvodilo u našim domaćinstvima.

Kozji sir je namirnica koju odlikuje visoka nutritivna vrijednost i ljekovitost. Proteini, vitamini i zdrava masnoća koji se nalaze u kozjem siru  razlog su zašto da kozji sir koristimo kao lijek.

Zbog visokog sadržaja proteina preporučuje se u trudnoći, sportistima i osobama koje su često izložene većim fizičkim naporima.

Blagog je ukusa, te je  odličan izbor kao dodatak različitim jelima i salatama.  Bazni je sir i prvi koji smo proizveli na našoj farmi,  Proizvodi se od kozjeg mlijeka i dodatka soli.

Sir  mogu konzumirati ljudi u svakoj životnoj dobi.

Od Agromediteranskog zavoda  FBiH dobio je srebrenu plaketu za kvalitet.

Pakovanje od 250 grama.