fbpx

Kozji sir u maslinovom ulju 340 gr

1300 KM

Narudžbe možete izvršiti svakim danom, a isporuka se vrši utorkom i subotom za područje grada Tuzle, Živinica i općine Lukavac. Isporuke za Srebrenik i Brčko su četvtkom (isporuke se realizuju svaki drugi četvrtak). Proizvode pakujemo u papirne vrećice i dostavljamo na Vašu adresu.
Šifra: 90051008 Kategorija: Oznake: , Šifra: 6497

Opis

 

 Proizvodnja sireva se vrši na takav način da obrađeno mlijeko zadrži sva korisna svojstva, koji su prisutni i u konačnom proizvodu – siru.

Svi sirevi sa farme su sirevi od čistog kozjeg mlijeka. Sirevi su prirodni, te ne sadržavaju bilo kakve aditive ili dodatke hrani, baš kao što se oduvijek tradicionalno  proizvodilo u našim domaćinstvima.

Kozji sir je namirnica koju odlikuje visoka nutritivna vrijednost i ljekovitost. Proteini, vitamini i zdrava masnoća koji se nalaze u kozjem siru  razlog su zašto da kozji sir koristimo kao lijek.

Zbog visokog sadržaja proteina preporučuje se u trudnoći, sportistima i osobama koje su često izložene većim fizičkim naporima, a zbog specifičnog ukusa preporučuje se i gurmanima  i ljubiteljima sireva.

Za velike ljubitelje delikatesa napravili smo kozji sir u maslinovom ulju.koji se proizvodi od punomasnog kozjeg mlijeka, sirila, soli, te začina..  Nakon perioda zrenja sir se u kockicama ubacuje  u maslinovo ulje i nastavlja svoj proces zrenja.

Ekstra djevičansko maslinovo ulje  predstavlja savršenu kombinaciju sa  kozjim sirom.

Svim ljubiteljima delikatesa, prijatno!

Kozji sir u maslinovom ulju sa pakovanjem od 340 grama.