fbpx

Kozji sir sa srijemošom 250 gr

680 KM

Narudžbe možete izvršiti svakim danom, a isporuka se vrši utorkom i subotom za područje grada Tuzle, Živinica i općine Lukavac. Isporuke za Srebrenik i Brčko su četvtkom (isporuke se realizuju svaki drugi četvrtak). Proizvode pakujemo u papirne vrećice i dostavljamo na Vašu adresu.
Šifra: 90051024 Kategorija: Oznaka: Šifra: 6529

Opis

*Težina sira može varirati.

Poštujući principe organske proizvodnje na farmi se svakodnevno proizvodi više vrsta najukusnijih kozjih sireva. Proizvodnja se vrši na takav način da obrađeno mlijeko zadrži sva korisna svojstva, koji su prisutni i u konačnom proizvodu – siru.

Kozji sir je namirnica koju odlikuje visoka nutritivna vrijednost i ljekovitost. Proteini, vitamini i zdrava masnoća koji se nalaze u kozjem siru  razlog su zašto da kozji sir koristimo kao lijek.

Zbog visokog sadržaja proteina preporučuje se u trudnoći, sportistima i osobama koje su često izložene većim fizičkim naporima.

Za ljubitelje začinskog bilja proizveli smo kozji sir sa srijemošom koji se proizvodi od punomasnog kozjeg mlijeka, sirila, soli, te sušenog srijemoša.

Srijemoš je poznat kao bogat izvor vitamina C, bjelančevina i karotina, te pored odlične arome, ima pozitivne efekte i na zdravlje.

Pakovanje od 250 grama.