fbpx

Kozji jogurt 1 l

5.00 KM

Narudžbe možete izvršiti svakim danom. Isporuka se vrši utorkom za područje gradova: Tuzla, Živinice i Lukavac. Subotom dostavljamo u Tuzlu i LukavacIsporuke za Srebrenik  su četvtkom (realizuju se svaki drugi četvrtak). Proizvode pakujemo u papirne vrećice i dostavljamo na Vašu adresu. Dostava na kućnu adresu za narudžbe u iznosu preko 25 KM je besplatna.  

Šifra: 90050020 Kategorija: Šifra: 6564

Opis

Kozji jogurt se proizvodi po organskim principima od kozjeg mlijeka dobivenog od koza koje se svakodnevno hrane ispašom na obroncima planine Ozren,

Pomaže pri uspostavljanju i održavanju prirodnog balansa probavnog sistema, u borbi protiv alergija, a pomaže i  pri liječenju bronhitisa, te smanjuje rizik od pojave raka pluća jer predstavlja jak faktor u obnovi plućnih ćelija.

Idealan kao doručak, dodatak obroku ili kao osvježenje.

Sadrži probiotike, bjelančevine, vitamine i minerale. Predstavlja moćno sredstvo koje zbog svojih ljekovitih svostava podiže imunitet kod djece, značajni su za obnovu i  izgradnju kostiju, pospješuju rad digestivnog trakta. 

Preporučuje se u prevenciji i terapiji oboljenja jetre, osteoporoze, povišenog holesterola i krvnog pritiska, upalnih procesa, te za poboljšanje rada bubrega i zaštite od mnogiih drugih bolesti.