fbpx

Jabukovo sirće 1 l

9.70 KM

Narudžbe možete izvršiti svakim danom. Isporuka se vrši utorkom za područje gradova: Tuzla, Živinice i Lukavac. Subotom dostavljamo u Tuzlu i LukavacIsporuke za Srebrenik  su četvtkom (realizuju se svaki drugi četvrtak). Proizvode pakujemo u papirne vrećice i dostavljamo na Vašu adresu. Dostava na kućnu adresu za narudžbe u iznosu preko 25 KM je besplatna.  

Šifra: 90110001 Kategorija: Oznaka: Šifra: 6574

Opis

Okruženje farme, njena netaknuta priroda, potoci koji je okružuju, idealno su za kako za uzgoj tako i za slobodan rast raznih vrsta voća i ljekovitog bilja.

Domaće sorte, kao i divlje jabuke smo iskoristili za proizvodnju dobro poznatih potpuno prirodnih jabukovih pekmeza i sirćeta.

Jabukovo sirće se proizvodi od koncentrisanog soka divlje jabuke bez bilo kakvih dodataka.

Od davnina su poznata ljekovita svojstva i upotreba jabukovog sirćeta u liječenju mnogobrojnih bolesti kao što su loša cirkulacija, bolest srca i krvnih žila, čišćenje krvotoka, regulacije nivoa holesterola, kao i šećera i masnoća u krvi. Tajna njegove ljekovitosti krije se u više od 90 sastojaka među kojima i 20 ak minerala, vitamina i elemenata u tragovima.

Jabukovo sirće u pakovanju od 1, 0,5 i 0,25 litar.