fbpx

Želite da poboljšate svoj tim? Razmišljate li o teambuilding-u u prirodi?

Jeste li umorni od sjedenja u kancelariji? Želite da svoj tim izvučete u prirodu? Ne tražite dalje! Pobjegnite od gradske vreve i otkrijte ljepotu prirode uz naš team-building program.

Jedinstveno iskustvo izgradnje Vašeg tima u slikovitom okruženju i samom srcu prirode, u podnožju planine Ozren na farmi Milo Selo. Zvuči zanimljivo, zar ne?

Očekuje vas…

Igre bez granica! Prostrano izletište odlično je za sve sportske igre i igre nadmetanja. Mi imamo ideje koje su to igre ali tu smo i za Vaše želje. Nagrade i pehari za pobjedničke ekipe svakako da će uticati na raspoloženje i takmičarski duh svih takmičara, jer POBJEDNIK JE IPAK SAMO JEDAN! Posebno za Vašu ekipu organizujemo druženja shodno Vašim željama.

Za one koji bi ipak radije uživali u izležavanju također imamo planove.

Komunikacione  igrice koje su osmišljene tako da razvijaju vještine kvalitetne i proaktivne komunikacije među zaposlenima, zanimljive su, a ne zahtijevaju mnogo fizičkog angažmana.

Ako Vam je i to previše tu je uvijek prostor za sunčanje, šetnju i uživanju u prirodi i čistom zraku.

Ne brinite, nećemo Vas ostaviti gladne.

Pored zabavnog dijela za Vas pripremamo i ukusne specifične obroke, kao što su tradicionalni  domaći gulaš, pečenje, roštilj, povrće, sirevi, umaci is l.  Osvježenje prirodnim sokovima a ako imate posebne želje i ideje, tu smo da ih ispunimo.

Za kreativce koji bi sami da osmisle svoj idealan dan u prirodi, također smo na raspolaganju.

Vaše je samo da nam se javite i izložite svoje želje i ideje.

Pridružite nam se u zanimljivom druženju u srcu prirode. Obećavamo da ćemo obezbjediti smijeh, dobru zabavu i ukusnu hranu.

Team building u prirodi osmišljen je da pomogne Vašem timu da se poveže, poboljša komunikaciju i razvije vještine rješavanja problema kroz razne aktivnosti na otvorenom. Tako da, bilo da želite izgraditi povjerenje, poboljšati timski rad ili se jednostavno zabaviti, naš team-building program u prirodi je savršeno rješenje.

Pa zašto čekati? onda Rezervišite svoj datum danas i napravite prvi korak ka izgradnji jačeg i odgovornijeg tima! Čekamo Vas!

Kontaktirajte nas na info@miloselo.ba ili nas pozovite na 061 175 258